- Guías Técnicas de Cultivo
- Agricultura ecolóxica
- Agricultura convencional - Guías de cultivo
- Normas Técnicas da Produción Agraria Ecolóxica de Carácter Xeral
- Normas Técnicas da Produción Ecolóxica_Elaboración e Produtos elaborados
- Normas Técnicas da Produción Ecolóxica_Produción Vexetal
- Regulamento CE 889_2008 disposicións sobre produción e etiquetado
- Regulamento CE 834_2007 sobre produción ecolóxica
- Sementes de Produción Ecolóxica - Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente
- Documentación de interese sobre Permacultura
TEMARIO ITINERATIO I - HORTA ECOLÓXICA
1 INTRODUCIÓN Á AGRICULTURA ECOLÓXICA
2 ALIMENTOS TRANSXÉNICOS
3 QUÍMICOS E SAÚDE
4 CARACTERIZACIÓN DO SECTOR DA PRODUCIÓN ECOLÓXICA
5 PROCEDEMENTO DE CERTIFICACIÓN
6 AS PLANTAS
7 MANEXO DO SOLO
8 PROBLEMAS AMBIENTAIS
9 CÁLCULO DA PEGADA ECOLÓXICA
10 CONSUMO RESPONSABLE
11 LABOREO E MECANIZACIÓN
12 REGA
13 PRODUCIÓN DE PLANTAS AUTÓCTONAS
14 INICIATIVAS NO MEDIO RURAL
15 AGROTÓXICOS
16 EXTRACTOS DE PLANTAS PARA AGRICULTURA ECOLÓXICA
17 SEGURIDADE ALIMENTARIA
18 GUÍAS POR CULTIVO
19 TÁBOAS DE APOIO
20 ALTERNATIVAS DE COMERCIALIZACIÓN EN PRODUCIÓN ECOLÓXICA
TEMARIO ITINERARIO II - AGROINDUSTRIA E TRANSFORMADOS
1.-VIÑO
- Técnicas de Elaboración do Viño no CFEA de Guísamo
- Instalacións e equipamentos para a elaboración de viño
- Elaboración de Viños Brancos
- Lexislación Viño da Terra de Betanzos
- Guía Técnica para o cultivo das maceiras
- El manzano en "Eje central"
- Guía práctica de elaboración de sidra artesán
- Elaboración caseira de sidra Asturiana
- Elaboración de Cervexa artesán e caseira
- Guía Básica para elaborar cervexa na casa
- Como fabricar cervexa caseira paso a paso
- Conservas vexetais 1
- Conservas vexetais 2
- Conservas vexetais 3
- Información complementaria:
- Introdución á cosmética natural
- Recolección e conservación de plantas
- Iniciación á xabonería - xabóns en frío
- Xabóns en quente e refundidos
- Cremas
TEMARIO ITINERARIO III - APRENDER A EMPRENDER
Gracias!!
ResponderEliminarUn saludo
Carmen Pais